020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

AFC

Met ingang van 1 februari 2021 heeft Mobilis Fysiotherapie een tweede vestiging geopend in het nieuwe clubhuis van AFC, Amsterdamsche Football Club.

Mobilis Fysiotherapie en AFC hebben een jarenlange relatie op het gebied van de medische begeleiding van AFC. 

In dit nieuwe moderne clubhuis beschikt Mobilis Fysiotherapie over twee behandelkamers en een zeer ruime en volledig ingerichte fitnessruimte.

Ondanks dat onze nieuwe praktijk is bevestigt in een voetbalvereniging, zijn we toegankelijk voor iedereen die een afspraak wilt maken bij de fysiotherapeut. Samen met onze collega’s van Fysiotherapie Zwaansvliet zorgen we dagelijks voor deskundige fysiotherapie bij AFC.

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te maken in onze praktijk bij AFC kunt u ter plaatse terecht bij één van onze fysiotherapeuten. Zijn zij aan het werk dan kunt u ook telefonisch of via de website een afspraak plannen. Komt u voor het eerst? Neem dan uw verzekeringspas, identiteitsbewijs en eventueel verwijsbrief mee.

INLOOPSPREEKUUR

Per 1 februari 2021 is het blessure inloopspreekuur voor AFC-leden bij ons in het nieuwe clubhuis van AFC. Vanaf die datum zullen fysiotherapeuten Eloy Linke en Sannah van Uden het inloopspreekuur voor hun rekening nemen. Zij nemen hiermee het blessure inloopspreekuur over van Wim Crouwel die dit vele jaren heeft gedaan.

De ingang van de fysiotherapiepraktijk is aan de achterzijde van het nieuwe clubhuis (tov de uitgang van de parkeergarage “Ravel”)

Het blessure inloopspreekuur is op

  • Maandag van 17.00-18.00 uur bij Sannah van Uden (fysiotherapeute Zwaansvliet en AFC 1)
  • Woensdag van 17.00-18.00 uur Bij Eloy Linke (fysiotherapeut Mobilis)

In verband met de Covid-19 maatregelen gelden er strikte regels voor het bezoek aan het inloopspreekuur:

  • Het inloopspreekuur geldt de komende periode alleen voor AFC-leden onder de 18 jaar.
  • AFC-leden van 18 jaar of ouder kunnen een afspraak maken bij de fysiotherapie (Kijk hier voor de contactgegevens)
  • Bezoekers van het inloopspreekuur komen ALLEEN, of met maximaal 1 ouder/verzorger. Vriend(innet)jes/teamgenootjes moet buiten blijven
  • Er kan plaats genomen worden op de stoelen in de gang naast de deur van de fitness. Het is NIET toegestaan vrij door de gang te lopen! Het betreden van het clubhuis is NIET toegestaan, uitsluitend toegang tot de gang voor bezoek aan het inloopspreekuur is toegestaan.

FITNESSRUIMTE AFC

Fysiotherapie Zwaansvliet AFC beschikt over een ruime en goed uitgeruste oefenzaal/fitness. De fitness zaal is NIET vrij toegankelijk.

Ook niet voor AFC-leden. Indien AFC-leden gebruik willen maken van de fitness kan dit wanneer zij onder behandeling zijn bij Fysiotherapie Zwaansvliet.
Ook zal de fitness gebruikt gaan worden door personal trainers. Klanten van deze personal trainers zullen gebruik mogen maken van de fitness onder begeleiding van deze personal trainers.

In verband met COVID-19 en de daarmee gepaard gaande lockdown is de fitness GESLOTEN!

Vraag voor meer informatie aan de fysiotherapeut of neem contact op met onze praktijk.

ROUTE AFC

U kunt Mobilis Fysiotherapie AFC bereiken per auto, openbaar vervoer, fiets of lopend.

Per auto:
De ingang van onze praktijk bevindt zich tegenover de AFC-uitgang van parkeergarage “Ravel” Antonio Vivaldistraat 103, 1083 HP Amsterdam. LET OP: dit is betaald parkeren.
Komt u uit de parkeergarage dan loopt u 20 meter rechtdoor en staat u bij onze praktijk

Openbaar Vervoer:
Vanaf Het eindpunt van tram 4 bij station RAI wandelt u in ongeveer 6 minuten naar Fysiotherapie Zwaansvliet AFC. Zie hieronder voor de toegang tot het sportpark van AFC

Per fiets of lopend:
In verband met werkzaamheden is de ingang van AFC, sportpark “Goed Genoeg”, bereikbaar vanaf de Antonio Vivaldistraat. Komt u vanaf De Boelelaan de Antonio Vivaldistraat in dan kunt de ingang van het sportpark en daarmee onze praktijk bereiken via een tijdelijke weg. Deze weg gaat u op door vlak voor de ingang naar de parkeergarage “Ravel” linksaf te slaan. U kunt om de slagboom heen.

Op sportpark “Goed Genoeg”:
Wanneer u op het sportpark van AFC bent dient u om het gebouw heen te lopen naar de oostzijde van het clubgebouw. Hier vind  u de ingang tot Fysiotherapie Zwaansvliet AFC.