020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

Even voorstellen… Dit is Eloy!

Sinds kort is hij werkzaam als fysiotherapeut bij Mobilis Fysio Buitenveldert.

Over Eloy:

Opleidingen / Cursussen
2015 / 2018 NAOG Cyriax orthopedische fysiotherapie (Wervelkolom, bovenste extremiteit en onderste extremiteit)
2014 Medical taping concept (MTC)
2009 / 2013 Afgestudeerd als fysiotherapeut (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn. Mijn passie voor dit vak is ontstaan toen ik op 15 jarige leeftijd zelf een knieblessure had. Van jongs af aan ben ik bezig met sporten, met name met voetbal en zaalvoetbal. Dit heb ik tot op nationaal niveau beoefend. Sinds twee jaar ben ik actief in het tennis en crossfit. Door al deze sporten en ervaringen met blessures is mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten ontstaan. Ik geloof in zowel privé als werk dat sporten en bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid. Om mijn eigen kennis en handelen te vergroten ben ik in 2015 gestart met de opleiding NAOG orthopedische fysiotherapie volgens Cyriax. In juni 2018 heb ik deze opleiding afgerond. Door mijn affiniteit en opleidingen te combineren probeer ik een holistisch beeld van uw klachten te krijgen. Door mijn opleiding NAOG en affiniteit met sport gerelateerde klachten zal er duidelijke verdeling plaatsvinden tussen hands-on therapie en specifieke oefeningen uitvoeren in de oefenruimte. Dit alles daagt mij ontzettend uit om samen met u een positief eindresultaat te behalen.

Gezien mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten zou ik graag in de toekomst mijzelf blijven verdiepen in de sportfysiotherapie met eventuele toevoeging Dry Needling.

Aanwezig:
maandag ochtend/middag
dinsdag middag/avond
woensdag ochtend/middag
donderdag middag/avond
zaterdag ochtend.