020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

een nieuw gezicht bij Mobilis Fysio!⁣
⁣⁣
Dit is Diewertje, sinds een paar maanden werkt ze o.a. als fysiotherapeute en dry-needling specialiste bij Mobilis.⁣

Opleidingen / Cursussen
2017   Dry needling cursus (Jelle de Moor Amsterdam)
2017 Medical taping concept (MTC)
2012   Afgestudeerd algemeen Fysiotherapeut (Hogeschool Utrecht)

Sinds ik mij kan herinneren wilde ik fysiotherapeut worden.

 

Ik hockeyde altijd op hoog niveau en raakte een paar keer flink geblesseerd, zo ben ik in aanraking gekomen met het vak.
Het menselijk lichaam zit fascinerend in elkaar en het is mooi om als fysiotherapeut te analyseren en te onderzoeken waar het mis gaat, hoe je er mee om kan gaan, wat je eraan kan doen. Maar vooral interessant en belangrijk hoe kan je blessures voorkomen.

 

Vanuit mijn eigen ervaring in de sport maar ook met blessures weet ik hoe belangrijk de rol van een fysiotherapeut kan zijn bij herstel. Daarom vind ik het altijd leuk om mensen te helpen en weer terug op (sport) niveau te krijgen.

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen in de praktijk maar ook vertrouwen in het behandelplan hebben dat we samen opstellen. De praktijk Mobilis heeft naast fysiotherapie ook de fitness waardoor je gemakkelijk kan uitstromen en ook preventief kan blijven trainen.

 

Naast fysiotherapie ben ik actief als trainer/ coach bij Gooische Dames 1 in Bussum. Voorheen coachte ik topjeugd/ senioren bij AH&BC Amsterdam, Schaerweijde en HIC.

⁣⁣