020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

patiëntervaringen

Op deze pagina vind je korte stukjes tekst van uitbehandelde patiënten die hun ervaringen van de behandeling graag willen delen op onze website.

Klacht: Gecompliceerde onderarm breuk

Na een ongeval waarbij ik mijn arm verbrijzelde waarvoor ik geopereerd ben, ben ik bij Mobilis terecht gekomen. Ik kon bijna niets meer: mijzelf aankleden, haren wassen, autorijden, mijn kleinzoon oppakken, eten snijden, enz. Door een (wat later bleek) verkeerde plaat in mijn arm had ik heel veel pijn. Buiten mijn pijn was ik ook ontzettend verdrietig, boos en angstig. Kwam het ooit nog goed? Mobilis heeft mij toen ontzettend goed opgevangen, zowel fysiek als mentaal. Puur en alleen door haar ondersteuning en geloof in mijn herstel, ben ik nu, 1½ jaar later zo goed als nieuw!! Dank vanuit het diepst van mijn hart.

Heleen van Meekren, 62 jaar

Klacht: Hamstringklachten/rugklachten

Enige maanden geleden kreeg ik onverklaarbare pijn in mijn linker hamstring en dit ging maar niet over. Hierdoor kon ik mijn sport hardlopen(4x/week) niet goed uitvoeren. Fysiotherapeut Tom ontdekte dat de hamstring klacht een reactie was op een vastzittende rug. Tom heeft mij de eerste keer in een soort van houtgreep genomen om mijn rug ‘los te trekken’ en heeft de pijnlijke hamstring gemasseerd en dat gaf meteen al verlichting. De tweede keer deed Tom hetzelfde en gaf hij mij ook oefeningen mee en bij de derde keer was de pijn nagenoeg weg.

Paola Edixhoven, 58 jaar

Bestuurssecretaris Vrije Universiteit Amsterdam