020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

Team

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Directeur, HCA senior auditor, Mobilis Buitenveldert

Diederik Geraedts

Opleidingen / Cursussen

2019               Dynamische Fietspositie Analyse (SOMT)
2018               Extended Scope Fysiotherapie (Anderhalvelijnszorg Fysiotherapie)
2015               Cursus Dry Needling – Extremiteiten
2014               CrossFit Gymnastic Trainer (www.crossfit.com)
2013               CrossFit Olympic Lifting Trainer (www.crossfit.com)
2011               CrossFit Level 1 instructor (www.crossfit.com)
2011               Opleiding tot auditor (Walvis Consultancy Group)
2010 / 2011   Post Bachelor Bedrijfskunde (NCOI Business School)
2010               Kopopleiding Fysergo (Fysergo)
2007 / 2010   Masteropleiding manuele therapie (SOMT)
2003 / 2007   Reguliere opleiding tot manueel therapeut (SOMT)
2002 / 2003   McKenzie-certificaten A & B (McKenzie Institute Benelux)
1997 / 2001   HBO-opleiding Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)

Samenwerkingen
3SIXTY5 personal training, SODA BODY FIT, Health Coach Amsterdam, HCA auditing

Persoonlijke tekst
In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut. De eerste paar jaar heb ik werkervaring opgedaan in een algemene fysiotherapiepraktijk, gecombineerd met het begeleiden van verschillende voetbalteams. In 2006 heb ik samen met Pieter Nortier Mobilis opgericht. Sinds 2017 ook Fysiotherapie Zwaansvliet. Bij beide praktijken ben ik mede-verantwoordelijk voor het bedrijfsbeleid en de kwaliteit van het zorgaanbod op hoofdlijnen.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in rug- en nekklachten. In 2010 heb ik de masteropleiding manuele therapie aan de SOMT afgerond en meer dan driekwart van mijn patiëntenpopulatie bestaat dan ook uit patiënten met wervelkolom-gerelateerde klachten.

Verder heb ik een grote affiniteit met sport. Zowel in het zelf beoefenen van sport, als het behandelen van sportklachten. De laatste jaren gaat mijn interesse vooral uit naar klachten die voortkomen of verbonden zijn aan CrossFit, Olympisch Liften en fitness.

Naast het behandelen van patiënten, ben ik werkzaam als senior auditor voor HCA. In deze hoedanigheid bezoek ik maandelijks collega-praktijken die ik auditeer/visiteer en ondersteun in hun kwaliteitsbeleid.
Naast CrossFit lig ik elke week in het water, loop ik hard of zit ik op de racefiets. In de winter snowboarden en skiën.

 

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Directeur Mobilis Buitenveldert

Pieter Nortier

Opleidingen
1996 / 2001   Afgestudeerd als Manueel Therapeut (S.O.M.T.)
1989 / 1994   Afgestudeerd als Fysiotherapeut (Hogeschool van Amsterdam)

Cursussen
2019               Medical Tape Concept
2018               Cervicale Manipulatie cursus
2017               Schoudercongres
2010 / 2017   Oprichting en penningmeester SNA (Schouder Netwerk Amsterdam)
2015               Joint Together
2015               Advanced Schoudercursus
2007               Cursus Nek-, Schouder- en Armklachten (NSA)
2001 / 2007   Cursussen & congressen ten behoeve van wervelkolom en schouder
2004               Module Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)
2003 / 2004   McKenzie-certificaten A & B (McKenzie Institute Benelux)

Samenwerkingen
Schouder Netwerk Amsterdam, TraumaNet AMC

Persoonlijke tekst
Mijn naam is Pieter Nortier. Samen met Diederik Geraedts ben ik medeoprichter en mede-eigenaar van Mobilis Fitness, Fysiotherapie & CrossFit. In de praktijk houd ik mij, naast het behandelen van patiënten, bezig met organisatorische zaken binnen de praktijk.

Sinds 2010 ben ik verbonden aan het Schouder Netwerk Amsterdam, waar ik tot 2017 in het bestuur zat als secretaris en penningmeester. Ik behandel vooral patiënten met klachten gerelateerd aan de wervelkolom, nek en/of de schouder. Doordat ik al jaren fanatiek sport, behandel ik tevens veel (recreatieve) sporters met blessures.

Naast mijn werk spendeer ik tijd aan voetbal, tennis en skiën en breng ik veel tijd door met mijn 3 zoons.

Fysiotherapeut, Manueel Therapeut, Fysio Manager Mobilis Buitenveldert

Tom de Gier

Opleidingen / Cursussen
2022: DryNeedling Myofasciale Triggerpoints
2018: FysErgo in bedrijf
2016 – 2019: Studie Master Manuele Therapie (S.O.M.T. te Amersfoort)
2015: Cursus: E-S protocol bij a-specifieke en mild specifieke schouderpijn
2014: Medical Tape Concept
2010 – 2014: Studie fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)

Samenwerkingen
Netwerk Traumarevalidatie (Amsterdam), VERTIGO-onderzoek met Huisartsenpraktijk VUmc, AkzoNobel

Persoonlijke tekst
Inmiddels werk ik alweer ruim acht jaar bij Mobilis als fysiotherapeut en sinds 3 jaar ook als manueel therapeut en manager van het fysioteam. Mijn expertise ligt voornamelijk in patiënten met rug- en nekklachtenarbeidsgerelateerde klachten en revalidatietrajecten na een ongeval. Ik ben op alle werkdagen aanwezig bij Mobilis.

In mijn behandeling probeer ik de juiste behandeling samen te stellen door middel van mobilisaties/manipulaties, dry-needling, oefentherapie en adviezen om jouw klachten te kunnen verhelpen. In mijn behandelingen sta jij volledig centraal. Ik ben niet alleen geïnteresseerd in jouw fysieke blessure, maar ook in het psychosociale aspect dat vaak een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van de klacht, of een belemmerende factor voor herstel kan zijn. Samen met jou maak ik een behandelplan op maat om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer klachtenvrij bent.

Fysiotherapeut Mobilis Buitenveldert

Daan Hilhorst

Opleidingen / Cursussen
2015   SpartaNova expert training
2014   Kinesiotaping KT1
2014   Beweegprogramma deel 1
2013   Afgestudeerd als Fysiotherapeut (Hogeschool Utrecht)
2009   CIOS Sport en bewegen

Samenwerkingen
AFC spreekuur

“Mijn hele leven ben ik al bezig met sport en bewegen. Ik zie dit niet alleen als een instrument voor ontspanning en gezondheid, maar ook als een belangrijk maatschappelijk thema”.

 

Tijdens de CIOS opleiding kwam ik erachter dat ik het medische aspect ook interessant vond. Dit was voor mij de reden om aansluitend fysiotherapie te gaan studeren. Ik ben nu sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut. Mijn passie ligt in het bestuderen van het menselijk lichaam tijdens het bewegen. Ik vind het interessant om te zien hoe gewrichten invloed hebben op elkaar en in het geval van bijvoorbeeld een dysbalans of een verstoord bewegingspatroon, daar op in te spelen. Ik heb een actieve benadering tijdens mijn behandeling en werk volgens het biopsychosociale principe. Dit wil zeggen dat ik, naast de lichamelijke klachten, ook rekening houd met het psychosociale aspect, welke eveneens veel invloed kan hebben op het herstelproces.

 

“In de toekomst hoop ik mij te kunnen specialiseren op het gebied van sportfysiotherapie”.

Fysiotherapeut, Dry needling specialist, medical taping, Mobilis Buitenveldert

Diewertje de Graaf

Opleidingen / Cursussen
2017   Dry needling cursus (Jelle de Moor Amsterdam)
2017 Medical taping concept (MTC)
2012   Afgestudeerd algemeen Fysiotherapeut (Hogeschool Utrecht)

Sinds ik mij kan herinneren wilde ik fysiotherapeut worden.

 

Ik hockeyde altijd op hoog niveau en raakte een paar keer flink geblesseerd, zo ben ik in aanraking gekomen met het vak.
Het menselijk lichaam zit fascinerend in elkaar en het is mooi om als fysiotherapeut te analyseren en te onderzoeken waar het mis gaat, hoe je er mee om kan gaan, wat je eraan kan doen. Maar vooral interessant en belangrijk hoe kan je blessures voorkomen.

 

Vanuit mijn eigen ervaring in de sport maar ook met blessures weet ik hoe belangrijk de rol van een fysiotherapeut kan zijn bij herstel. Daarom vind ik het altijd leuk om mensen te helpen en weer terug op (sport) niveau te krijgen.

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich veilig voelen in de praktijk maar ook vertrouwen in het behandelplan hebben dat we samen opstellen. De praktijk Mobilis heeft naast fysiotherapie ook de fitness waardoor je gemakkelijk kan uitstromen en ook preventief kan blijven trainen.

 

Naast fysiotherapie ben ik al van jongs af aan actief als hockeyster maar ook als trainer/ coach van jeugd en senioren teams, onder andere bij Laren, Schaerweijde, Amsterdam, Gooische en HIC.

 

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Eloy Linke

Opleidingen / Cursussen
2023 Master Manuele therapie afgerond (Rotterdam)
2015 / 2018 NAOG Cyriax orthopedische fysiotherapie (Wervelkolom, bovenste extremiteit en onderste extremiteit)
2014 Medical taping concept (MTC)
2009 / 2013 Afgestudeerd als fysiotherapeut (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de eerste lijn. Mijn passie voor dit vak is ontstaan toen ik op 15 jarige leeftijd zelf een knieblessure had. Van jongs af aan ben ik bezig met sporten, met name met voetbal en zaalvoetbal. Dit heb ik tot op nationaal niveau beoefend. Sinds twee jaar ben ik actief in het tennis en crossfit. Door al deze sporten en ervaringen met blessures is mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten ontstaan. Ik geloof in zowel privé als werk dat sporten en bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid. Om mijn eigen kennis en handelen te vergroten ben ik in 2015 gestart met de opleiding NAOG orthopedische fysiotherapie volgens Cyriax. In juni 2018 heb ik deze opleiding afgerond. Door mijn affiniteit en opleidingen te combineren probeer ik een holistisch beeld van uw klachten te krijgen. Door mijn opleiding NAOG en affiniteit met sport gerelateerde klachten zal er duidelijke verdeling plaatsvinden tussen hands-on therapie en specifieke oefeningen uitvoeren in de oefenruimte. Dit alles daagt mij ontzettend uit om samen met u een positief eindresultaat te behalen. Gezien mijn affiniteit met sport gerelateerde klachten ga ik vanaf september 2020 starten met de Master Sportfysiotherapie.

Sinds 2020 ben ik ook aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie.

Fysiotherapeut, Dry needling specialist

Sander van Assen

Opleidingen / Cursussen 

2022    FysErgo in bedrijf
2021    Schoudercursus Ann Cools2020    Dry needling cursus2019    Afgestudeerd algemeen fysiotherapeut (Hogeschool van Amsterdam)

Ik sport al sinds kinds af aan. Het is ook daardoor dat ik geïnteresseerd ben geraakt in het vak fysiotherapie. Vanuit de praktijk en mijn eigen sport heb ik ervaring in orthopedische revalidatie en sportblessures. Verder heb ik mij verdiept in het behandelen van myofasciale triggerpoints, d.m.v. dry-needling, en schouderklachten. Hierdoor zie ik ook veel spannings- en houding gerelateerde klachten. Ik sta voor een volledige aanpak. Eerst zorg ik samen met de patiënt voor het verhelpen van de klacht. Hierna ga ik samen met de patiënt de belastbaarheid verbeteren om te voorkomen dat u dezelfde klachten later nog eens krijgt.

Fysiotherapeut, Master Sportfysiotherapeut, Dry-needling specialist

Lex Hoogervorst

Opleidingen / Cursussen
2019 Oprichter Fix Bikefit
2018 Medeoprichter Stichting Knienetwerk Nederland (SKN)
2017 Cursus – Introductie echografie
2015 Cursus Dry Needling – Dry Needling System
2011/ 2015 Masteropleiding Sportfysiotherapie (SOMT)
2010 Cursus sportpsychologie
2008 Medical Tape Concept
2002/2006 Hbo-opleiding Fysiotherapie (Hogeschool v Amsterdam)

Samenwerkingen
Stichting Knienetwerk Nederland, Cycling Solutions

Persoonlijke tekst

Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en in 2015 ben ik mij gaan specialiseren in de Master Sportfysiotherapie. Ik vind het een uitdaging om ondersteuning te bieden op het fysieke vlak aan verschillende patiënten ieder met eigen vraagstukken. Mijn expertise ligt vooral bij de onderste extremiteit (alles onder de middel) en sportgerelateerde klachten. Als sportfysiotherapeut wil ik het behandelproces graag zo passend en effectief mogelijk maken en bijdragen aan de verbetering van een kwalitatief goede behandeling. Samenwerken aan een duidelijk en haalbaar doel vind ik heel belangrijk.

Naast mijn werk als sportfysiotherapeut ben ik medeoprichter van de Stichting Knienetwerk Nederland. Dit is een netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten met sterke affiniteit met de knie. De fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij het Netwerk zijn op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen en wetenschappelijke inzichten op kniegebied.

Daarnaast vind ik Bikefits en fietsblessures erg interessant. Met een goede fietspositie kunnen blessures voorkomen worden. Samen puzzelen naar de beste fit om blessures te verhelpen, maar vooral te voorkomen geeft mij voldoening.

Ik zit zelf ook graag op mijn wielrenfiets en speel voetbal. In de winter ben ik op mijn snowboard te vinden. Kortom, ik ben graag met sport bezig, zowel in mijn werk als privé.

Fysiotherapeut

Nick Lim

Opleidingen / Cursussen
2019 – 2023 Studie fysiotherapie (Hogeschool van Amsterdam)

Van jongs af aan ben ik altijd al bezig met sporten, en met name voetballen. Na een heftige kruisbandblessure heb ik besloten om te stoppen met het betaald voetbal. Tijdens mijn langdurige revalidatie in Zeist bij de KNVB ben ik geïnteresseerd geraakt in de fysiotherapie. Het voelt erg goed om mensen te kunnen helpen met fysiotherapie en zo mijn steentje bij te dragen. Aangezien ik van nature erg sportief ben vind ik sportblessures ook erg interessant. Zo heb ik een minor in de sportfysiotherapie gevolgd. Ik ben van mening dat een goede opbouw met de juiste oefeningen vaak de beste therapie is, en met name voor de lange termijn. Mijn affiniteit ligt dus ook bij de sportblessures, en met name de onderste extremiteit (alles onder de middel). Hierbij vind ik het erg belangrijk om rekening te houden met de desbetreffende, en om samen te werken aan een duidelijk en haalbaar doel. Naast Fysiotherapie ben ik begin dit jaar (2023) gestart met het eerste diploma als voetbaltrainer. Ik hoop door de samenwerking van AFC en Mobilis ook veldrevalidatie te kunnen geven, iets wat erg waardevol kan zijn wat betreft return to sport na bijvoorbeeld een enkel- of knieblessure.

Front office en fitness manager Mobilis Buitenveldert

Cynthia

Persoonlijke tekst
Sinds begin november 2016 ben ik werkzaam bij Mobilis. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor de fitness en alle achtergrondwerkzaamheden binnen de fitness en de balie.
De persoonlijke sfeer die er heerst bij Mobilis breng ik als medewerker ook graag over op onze klanten.

Ik sta graag voor u klaar en hoop u eens te mogen ontvangen bij Mobilis!

Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Kasper Jansen

Fysiotherapeut

Daan (Daniël) Suierveld

Front Office

Duco

Front Office

Rofeyda Benseghir