020 644 32 60 info@mobilisfysio.nl

Nog maar zo’n 4 weken en de voorjaarsvakantie staat alweer voor de deur! En dat betekent SNEEUW voor de meeste mensen. Maar nu de grote vraag, zijn jouw spieren “wintersport klaar”?
Skiën, snowboarden, schaatsen … Super leuk, maar hoe zit het met jouw wintersportconditie? In de korte wintersportperiode die wij kennen, lopen ongeveer 61.000 Nederlanders een blessure op. Vaak gaat het hierbij om botbreuken, gescheurde kniebanden of erger.

Om deze blessures te voorkomen, is het van belang goede materialen te gebruiken en op de hoogte te zijn van de pisteregels. Maar het allerbelangrijkste is: een goede spiergezondheid. Zorg dus voor sterke spieren, door spierversterkende oefeningen te doen, want uit onderzoek is gebleken dat vooral beginnende wintersporters en minder fitte wintersporters sneller geblesseerd raken.

Stoom je spieren “wintersport klaar” bij Mobilis Fitness. Maak gebruik van de aanbieding en train 2 maanden onbeperkt voor €45, dit is inclusief gezondheidscheck, persoonlijk trainingsprogramma en een eindmeting. Laat je gegevens achter op onze website www.mobilisfitness.nl en wij plannen zsm een afspraak voor je in met 1 van onze Personal Trainers.

Ennnnn…. mocht het tijdens de wintersport onverhoopt toch misgaan, dan staan de fysiotherapeuten van Mobilis uiteraard voor je klaar.